Lookkwartier

Doetinchem

In het Lookwartier te Doetinchem heeft Goldewijk uit Doetinchem, naast de nieuwbouw van Schouwburg Amphion, een dubbellaagse parkeergarage voor 420 voertuigen met daarboven 83 wooneenheden, een medisch centrum en een theatercafé gerealiseerd. De parkeerplaatsen in de garage zijn ruim opgezet en zeer overzichtelijk. Boven op de parkeergarage komen appartementen en eensgezinswoningen.

Het Lookwartier
Het Lookwartier is het gebied tussen de Keppelseweg, Hofstraat, Ds. Van Dijkweg en de Loolaan. De nieuwe schouwburg is de blikvanger, maar daarnaast is het Lookwartier vooral een aantrekkelijke nieuwe woonwijk met meer dan 200 nieuwe woningen en voorzieningen als een medisch centrum en een theatercafé. Het wordt een gevarieerde wijk met voor ieder wat wils: herenhuizen, appartementen (huur en koop), lofts, benedenwoningen, penthouses en 25 vrije kavels.

Heesakkers Beton BV heeft de volgende prefab elementen voor dit project geleverd: 177 kolommen, 127 balkbodems, 20 bordessen, 27 trappen, 37 balkonplaten, 24 galerijplaten, 76 bloembakranden, 13 dorpels en 27 afdekbanden.

Terug naar overzicht