Personeelsvereniging

Personeelsfeest 2024

Vrijdag 31 mei 2024 hebben wij ons personeelsfeest gevierd bij Dollie's in Uden. We zijn de avond gestart met tafelgrillen. Nadat de maagjes gevuld waren, begaven we ons naar de bowlingbaan. Een gezellige en sportieve avond! Elke, Joyce, Ingeborg en Peter bedankt voor het regelen van deze avond!

Personeelsfeest 2023

Afgelopen vrijdag hebben wij ons personeelsfeest gehad bij Stanserhorn in Heeswijk-Dinther. Gedurende de avond werden we verwend met een heerlijk walking dinner. Rond 21.00 uur kwam de bier goochelaar (www.biergoochelaar.nl) nog langs om zijn geweldige trucs te laten zien. Een zeer geslaagde avond!

Sinterklaas 2022

Sinterklaas 2022

Zaterdag 19 november 2022 hebben de Sint en Piet een bezoek gebracht aan Heesakkers Beton

Na 3 jaar afwezigheid als gevolg van de Corona, was het eindelijk weer zover; de Sint kwam op bezoek bij Heesakkers Beton! Na een zoektocht werden de cadeaus gevonden en kon ieder kind blij gemaakt worden met een geschenk van de Sint.

Sinterklaas 2019

Zaterdag 23 november 2019 hebben de Sint en zijn Pieten een bezoek gebracht aan Heesakkers Beton

De kinderen waarvan de papa's en/of mama's bij Heesakkers Beton werkzaam zijn mochten een cadeautje komen ophalen deze middag. Nadat iedereen zijn cadeau in ontvangst genomen had, mochten de cadeautjes tegelijkertijd uitgepakt worden.

De Sint heeft ervoor gezorgd dat alle kinderen weer met een grote glimlach naar huis gingen.

Familiedag 2018

Op zaterdag 30 juni 2018 vond de familiedag plaats

Deze dag was er de mogelijkheid voor de familie van de personeelsleden om Heesakkers Beton te bezoeken. Als eerste mochten de kinderen zelf beton storten, waarna er een rondleiding door de fabriek was.

Alle afdelingen werden bezocht en er waren diverse demonstraties te zien, zoals het kantelen van een trap, de beugelautomaat en de CNC freesmachine in bedrijf. Een zeer geslaagde dag met een hele grote opkomst die afgesloten werd met een drankje en een vette hap.

Bezoek aan de bouw

Op maandag 18 april 2018 brachten wij met 16 personen van Heesakkers Beton een bezoek aan de 67 appartementen Kadanz te Waalwijk. Deze middag kregen we een interessante rondleiding op de bouw van Patrick Verstappen en Jeroen van der Salm van Burgt Bouw.

Kadanz bestaat uit twee modern vormgegeven gebouwen. In totaal worden er 67 compleet afgewerkte 3-kamerappartementen met privé parkeerplaats gerealiseerd. Heesakkers Beton BV maakt voor dit project de gevelbanden, trappen, bordessen en de balkoplaten.

Personeelsfeest 2018

Op zaterdag 14 april 2018 was de Heische Hoeve de locatie voor ons personeelsfeest. Na een heerlijke BBQ was het tijd voor de Just Beat It show, een geweldige show vol met leuke vragen en  actieve spelletjes. Teams oranje, groen en blauw streden tegen elkaar om de felbegeerde Just Beat It beker. En dat deze teams lekker aan elkaar gewaagd waren, bleek wel uit het feit dat bij rust team blauw en groen op 33 punten stonden en team oranje op 31. Na de pauze echter begon team groen de smaak echt te pakken te krijgen. Dit resulteerde uiteindelijk in een dikke overwinning!

  • Eerste plek: Team Groen met 115 punten
  • Tweede plek: Team Blauw met 74 punten
  • Derde plek: Team Oranje met 72 punten

Een zeer geslaagde en super gezellige avond!